Spartak Kärsi Neljännen Tappionsa Peräkkäin Menettämällä Rubinille

Sisällysluettelo:

Anonim

Moskovan "Spartak" hävisi Kazan "Rubin" -tuloksella 0: 2 osana Venäjän jalkapallon mestaruuden 20. kierrosta. Kokous pidettiin Moskovassa Otkrytie Arena -stadionilla.

Tärkein juonittelu Moskovan "Spartakissa" oli uuden tulokkaan Quincy Promesin esiintyminen aloituskokoonpanossa. Tämän seurauksena pelaaja ilmestyi ensimmäisistä minuuteista ja pystyi vahvistamaan puna-valkoisen hyökkäyksen vasenta reunaa, mutta ei onnistunut saamaan aikaan tehokkaita toimia.

Ensimmäisellä puoliskolla voidaan todeta kaksi keltaista korttia ja Roman Zobninin lähettäminen. Tauon jälkeen punavalkoisten valmentajat päättivät virkistää kentän keskustaa ja Hendrixin sijaan kentälle ilmestyi Kral.

”Rubin” 8 minuuttia pelin toisen puoliskon alkamisen jälkeen onnistui hyödyntämään joukkueen numeerista etua ja Despotovic avasi ottelun pisteet. Kvaratskhelia sai syötön jonkun toisen rangaistusalueen pohjasta, minkä jälkeen hän seisoi Mosesin paineen alla ja löysi Despotovichin Maksimenkon hallussa syötöllä, ja hän lähetti pallon maalin kulmaan maalipotkulla.

Ottelun 71. minuutilla ottelun päätuomari Sergei Lapochkin tasoitti kokoonpanon ja näytti toisen keltaisen Oliver Abilgorin, mutta tämä ei auttanut punavalkoisia, ja kokouksen 89. minuutilla Despotovich teki maalin kaksinkertainen.

Tämä on Spartakin neljäs tappio peräkkäin virallisissa otteluissa. 20. helmikuuta Spartak hävisi Dynamolle Russian Cupissa (0: 2), ja ennen talvitaukoa he hävisivät kahdesti peräkkäin Venäjän mestaruudessa: Zenit (1: 3) ja Sotši 0: 1.

Spartak (Moskova) - Rubin (Kazan) - 0: 2

«Spartacus»: Maksimenko, Zhigo, Maslov (Bakaev, 81), Jikia, Ayrton, Moses, Hendrix (Kral, 46), Zobnin, Ponce, Promes, Sobolev.

«Rubiini»: Dupin, Samoshnikov, Starfelt, Uremovich, Zuev (Begich, 25), Abilgor, Shatov, Musaev (Yevtich, 80), Kvaratskhelia, Makarov (Bakaev, 85), Despotovich.

Tavoitteet: Despotovich, 53, 89.

Varoitukset: Gigot, 12; Mooses, 20; Zobnin, 37, 45 + 3; Sobolev, 75; Jikia, 87 / Shatov, 7; Begich, 26; Abilgor, 62, 71.

Poistaminen: Zobnin, 45 + 3 / Abilgor, 71

Tuomari: Sergey Lapochkin (Pietari)

28. helmikuuta Moskova. "Otkrytie Bank Arena"