Krasnodar Ei Hävinnyt Ensimmäistä Kertaa Vuonna 2021

Sisällysluettelo:

Anonim

Venäjän mestaruuden 20. kierroksen ottelussa Ural ei voinut voittaa Krasnodaria. Kokous päättyi tulokseen 2: 2.

Tämä oli Krasnodarin ensimmäinen arvonta vuonna 2021. Ennen sitä härät hävisivät kahdesti Dynamo Zagrebille Euroopan liigan 1/16-finaaleissa (2: 3, 0: 1) ja hävisivät Sotšille Venäjän Cupin 1/8-finaaleissa (1: 2). Ural jatkoi kolmen liigan sarjaansa Venäjän mestaruudessa. Ennen sitä Jekaterinburg teki tasapelin CSKA: n (2: 2), Tambovin (1: 1), Rubinin (0: 0) kanssa.

Spartak kärsi neljännen tappionsa peräkkäin menettämällä Rubinille

Kahdeksan venäläistä on ilmestynyt Krasnodarin aloituskokoonpanoon, nykyisen rajan pitäisi olla vähintään kolme.

Härät ottivat johtoaseman jo kokouksen 12. minuutilla. Magomed-Shapi Suleimanov erottui itsestään. Hyökkääjälle tämä on kauden viides maali.<>

20. minuutilla kokouksen isäntien täytyi tehdä pakko vaihto, puolustaja Yevgeny Chernov loukkaantui. Sen sijaan uusi tulokas Ambroise Oyongo tuli kentälle, mutta hänet vaihdettiin toisen puoliskon alussa.

Pari minuuttia myöhemmin Igor Smolnikov rikkoi räikeästi sääntöjä ja kaatoi toisen keltaisen kortin, jonka erotuomari Sergey Karasev poisti kentältä.

Toisen puoliajan alussa Ural tasoitti tulosta. Maalin teki Rafal Augustynyak.

Seitsemän minuuttia myöhemmin puolalainen teki tuplan.

86. minuutilla sonnit pystyivät tasoittamaan tuloksen Remi Cabellan maalin ansiosta.

Tasapelin tuloksena Ural vahvisti asemaansa Venäjän mestaruuden 12. sijalla. "Kimaloiden" vuoksi 22 pistettä. Krasnodar nousi kahdeksanneksi.”Sonnien” omaisuudella on 31 pistettä.

Seuraavassa kierroksessa Ural pelaa Ufaa vastaan ja Krasnodar Spartakia vastaan. Molemmat ottelut pidetään 7. maaliskuuta. Ensimmäinen kokous alkaa klo 14.00 ja toinen klo 19.00 Moskovan aikaa.

Venäjän mestaruus. 20. kierros

Krasnodar - Ural - 2: 2

Krasnodar: Agkatsev - Tšernov (Oyongo, 32, Martynovich, 46), Sorokin, Kayo, Smolnikov - Klasson, Gazinsky, Olsson (Viljena, 63), Suleimanov (Kabella, 72) - Ionov, Ari (Wanderson, 63)

Ural: Godzyur - Kalinin, Strandberg, Rykov, Kulakov - Augustynyak, Jovichich (Mishkich, 46) - El-Kabir (Maksimenko, 84), Bikfalvi, Ibrahimay (Gadzhimuradov, 75) - Pogrebnyak (Panyukov, 68)

Tavoitteet: Suleimanov, 12 (1: 0); Augustynyak, 52 (1: 1); 59 (1: 2); Cabella, 86 (2: 2)

Varoitukset: Smolnikov, 26 / Jovicic, 4; Rykov, 48

Poistot: Smolnikov, 35 (toinen keltainen kortti)

Tuomari: Sergey Karasev (Moskova)