Rondon Teki Maalin Ja Avusti Ottelua Akhmatia Vastaan

Sisällysluettelo:

Anonim

Moskovan CSKA voitti Akhmat Groznyn kotona. Kokous VEB Arenalla päättyi pisteisiin 2: 0. "Armeijan" seuran debyyttitavoitteen teki joukkueen uusi tulokas Solomon Rondon ja myös hänen maalipassinsa vuoksi.

Ensimmäisellä puoliskolla se oli tasavertainen peli, mutta etu oli CSKA: n puolella.

36. minuutilla Rondon vei pallon taitavasti rangaistusalueen rajalle, iski, mutta osui tolppaan. Minuuttia myöhemmin kotijoukkue sai mahdollisuuden 11 metrin potkuun.

Nizich keskeytti Fernandezin alennuksen kädellään. Rondon lähestyi merkkiä ja oli tarkka - 1: 0.

7 minuuttia toisen puoliajan alkamisen jälkeen Nikola Vlašić kaksinkertaisti armeijan joukkueen edun. Vlašić sai alennuksen Rondonilta ja iski ensimmäisen kosketuksen lähikulmaan - 2: 0.

Loppujen lopuksi Akhmat ei tehnyt paljon, ja CSKA olisi voinut tehdä voitosta vielä varmemman, mutta Pietarin tuomarin Ivan Sidenkovin pilli merkitsi lopputuloksen 2: 0.

CSKA on tämän voiton jälkeen saamassa 40 pistettä ja säilyttää toisen linjan Venäjän mestaruuden sijoituksessa. Akhmat on 11. sijalla 26 pisteellä.